Ne straduim sa fim cei mai buni pentru a putea oferi cele mai bune servicii clientilor nostri. Asadar, credem cu tarie ca perfectionarea permanenta este esentiala - atat partenerii cat si specialistii casei noastre de avocatura sunt mereu la curent cu toate metodele inovative din ariile lor de expertiza si mentin o abordare analitica a mediului legal si de afaceri. In aceste conditii, bineinteles, rezultatul este excelenta.

Iata ariile noastre de expertiza si practicile in care excelam:

Reprezentanta legala / Consultanta

Drept Comercial
Redactarea, revizuirea, negocierea si reprezentare legala in intreaga gama de acorduri comerciale si parteneriate de tip public privat sau joint venture.
Drept corporativ
Incorporarea societatilor comerciale, dizolvarea companiilor, modificari de statut, acorduri ale actionarilor, toata gama de proceduri in fata Registrului Comertului.
Concurenta
Asistenta juridica in fata Consiliului Concurentei, servicii in legatura cu ajutoarele de stat.
Constructii
Proiecte de dezvoltare, contracte de antrepriza si furnizare, FIDIC etc.
Dreptul muncii
Servicii complete de asistenta juridica in ceea ce priveste angajarea, drepturile salariale si compensatorii, penalizari, concedieri si disponibilizari, contracte colective, contracte sindicale.
Fuziuni si achizitii
Fuziuni, achizitii, preluari, private equity pentru SA si SRL.
Insolventa
Proceduri generale de insolventa, restructurari, planuri de reorganizare, faliment si lichidare.
Dezvoltare de proiecte
Servicii complete de asistenta juridica si conformitate pentru dezvoltarea de proiecte.
Imobiliare
Due diligence-ul proprietatilor imobiliare, redactarea, revizuirea documentelor, negocierea si asistenta juridica in ceea ce priveste tranzactiile imobiliare, vanzare-cumparare, inchiriere, ipoteca, servituti etc.
Impozitare
Procedura generala a taxarii, TVA si taxe indirecte, asistenta juridica in fata institutiilor abilitate pentru proceduri fiscale.

Solutionarea litigiilor

Proceduri preliminare
Asistenta juridica preliminara, conciliere, mediere si redactarea documentatiei primare.
Litigii
Reprezentare judiciara in fata instantelor de drept civil, comercial, contencios administrativ, propietate intelectuala, dreptul muncii, financiar – fiscal etc.
Arbitraj
Reprezentare judiciara in fata instantelor arbitrale nationale si internationale.

Recuperare creante / Colectarea debitelor

Faza amiabila
Gestiunea creantelor, notificari, medieri, proceduri preliminare.
Faza litigioasa
Initierea tuturor procedurilor recuperatorii prevazute de legea romana, aplicarea diferentiata a solutiilor legale in functie de situatie, insolventa.
Fara colectare = fara onorariu
In cazuri particulare impartasim riscul procedurilor colectarii de creante prin solicitarea onorariului numai in cazul recuperarilor de success.