Legal Terms

Materialele de pe acest website (incluzand, fara a se limita la, orice materiale cu posibilitate de a fi descarcate) sunt cu caracter pur informative si nu constituie in niciun fel consultanta juridica ori orice alt fel de consultanta profesionala. Informatia este prezentata fara niciun fel de reprezentare sau garantie de orice fel, incluzand acuratetea sau integritatea informatiei. SAVU-CRISTESCU & ASOCIATII nu accepta, si exclude, raspunderea in fata oricarei persoane, sub orice fel de consecinta care poate rezulta din fundamentarea, accesarea sau folosirea sub orice alta forma a informatiei de pe acest site. Nimic de pe acest site nu constituie o oferta de a performa servicii legale in nicio jurisdictie.

Prezentarea sau transmiterea informatiei de la sau catre acest site nu are intentia de a creea, si receptia ei nu constituie, o relatie avocat client intre SAVU-CRISTESCU & ASOCIATII si dumneavoastra sau oricine altcineva, si nici nu substituie acordarea de consultanta legala. Nu va bazati pe continutul acestui site fara a cere informatie personalizata de la un avocet. Acest site este destinat numai informarii.

Posta electronic sau orice fel de comunicare catre SAVU-CRISTESCU & ASOCIATII (sau oricare dintre asociatii sai, personal, angajati, agenti sau reprezentanti) rezultata din informatiile primite de pe acest site nu va putea si nu trebuie sa creeze o relatie avocat-client intre SAVU-CRISTESCU & ASOCIATII si dumneavoastra sau oricine altcineva.

In afara cazurilor specifice, drepturile intelectuale asupra tuturor materialelor de pe acest website sunt detinute de catre SAVU-CRISTESCU & ASOCIATII. Puteti descarca, printa si pastra temporar, pentru uzul propriu, paginile care apar pe acest website. Este interzisa folosirea cu caracter comercial al acestor pagini sau a continutului lor. De asemenea, nu puteti reproduce, copia, altera, retransmite, publica, disemina sau pastra definitiv nicio pagina, material grafic, imagine sau text de pe acest website fara consimtamantul prealabil al SAVU-CRISTESCU & ASOCIATII.

Adresele de e-mail sunt oferite pe acest website in vederea pornirii unei relatii de afaceri cu SAVU-CRISTESCU & ASOCIATII. Prin accesarea acestui website acceptati netransmiterea de e-mailuri nesolicitate cu continut publicitar sau de cercetari de piata catre adresele de e-mail de pe acest website.

Fara derogarea celor de mai sus, nu suntem responsabili fata de continutul niciunui alt website, incluzand orice site prin care ati fost redirectionat catre siteul nostru sau catre care ati putea obtine acces prin siteul nostru. Linkurile catre informatiile de pe siteurile care nu sunt administrate de sau in numele firmei SAVU-CRISTESCU & ASOCIATII, sunt doar pentru informarea dumneavoastra proprie si nu reprezinta o recomandare a siteurilor respective. SAVU-CRISTESCU & ASOCIATII nu isi asuma responsabilitatea informatiilor de pe aceste siteuri si nici nu ofera niciun fel de garantii legate de respectivele siteuri si informatia postata acolo.

Orice actiune juridica sau proceduri incepute intre dumneavoastra si SAVU-CRISTESCU & ASOCIATII legate de acest website vor fi guvernate de legea romana si prin prezenta va supuneti jurisdictiei exclusive a Curtilor romanesti.